Nieuws

Zomerlessen

Jip zwemles

Zwemlessen in de zomer

In de zomervakantie - van maandag 19 juli t/m zondag 29 augustus - stoppen de gewone lessen. Maar we hebben in deze periode natuurlijk wel weer iedere ochtend (behalve op zondag) zomerlessen!

De lessen
De zomerlessen gaan met een aparte inschrijving. Je koopt de lessen vooraf*  in bij de receptie van het Sterrenbad en kan ze daarna via Zwemscore zelf indelen op uw favoriete ochtenden. Als u naar een zomerles komt gebruik je niet de leskaart en de zuil, maar meld je je aan bij de receptie.
Het handige van de zomerlessen is, dat je geheel vrij bent met indelen. Zo kan je kind tot wel 6x per week zwemmen! Ook is het mogelijk om tot twee uur voor de les deze nog te annuleren via Zwemscore en hem daarna op een andere dag in te boeken. 
Zomertegoed dient in de zomervakantie gebruikt te worden en is daarna niet meer geldig. 
* De verkoop van de zomerlessen begint op zaterdag 26 juni.

We bieden aan: reguliere groepen van 40 minuten, max 4 groepen (30 minuten) en privélessen (30 minuten) (privélessen gaan niet via Zwemscore).

Het is ook mogelijk om inhaaltegoed in te zetten als zomertegoed. Je kan ons vragen om het inhaaltegoed over te zetten naar zomertegoed.

Alle zwemlesklanten hebben een mail van ons ontvangen met extra informatie zoals kosten en tijden.

Ben je nieuw bij het Sterrenbad, dan geldt de gewone inschrijfprocedure. Hoe en wat vind je hier.

Klik hier om naar de Zwemscore pagina te gaan.

Heb je nu al een vraag? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.