Extra lessen meivakantie

Extra lessen meivakantie

Zodat het diploma nog sneller in handen is!

Meisje zwemles.jpg

In de meivakantie (3 t/m 14 mei) zijn er van maandag- tot en met vrijdagochtend* extra zwemlessen voor alle huidige zwemlesklanten in de niveaus t/m C.

Het gaat om de groepen van 40 minuten alsmede de groepen met maximaal 4 kinderen.

Je bepaalt zelf hoeveel lessen je je zoon of dochter wilt laten volgen. Deze vakantielessen koop je van tevoren in bij de receptie van het Sterrenbad. Daarna kan je ze zelf inboeken op de persoonlijke pagina van je kind.

Indien je zoon of dochter in een reguliere les zit, kan je alleen extra lessen kopen voor reguliere vakantielessen. Indien je zoon of dochter in een max 4 groep zit kan je alleen extra lessen kopen voor max 4 vakantielessen.

Prijs per reguliere les in de vakantie: € 16,70

Prijs per max 4 les in de vakantie: € 33,00

De tijden van deze extra lessen kan je vinden in de email die je hebt gehad, of in het persoonlijke account van je kind.

*Uitgezonderd donderdag 13 mei ivm Hemelvaartsdag

Afspraak vakantielessen kopen

Maak hier je afspraak aan de receptie voor het kopen van vakantielessen. (Net voor of na je zwemles ben je welkom zonder afspraak)

Maak een afspraak!

FAQ vakantielessen

Nee, de leskaart heb je niet nodig indien je gebruik maakt van de vakantielessen. Wanneer je deel komt nemen aan de vakantielessen meldt je je aan de receptie.

In het persoonlijke account van je kind kan je tot 2 uur van tevoren een les afmelden en kan je de les op een ander moment in deze 2 weken inboeken.

Ja dat kan! Dit kan de receptie voor je regelen.

Vakantielessen kan je kopen aan de receptie net voor of na zwemlessen. Komt dit niet uit of is het erg druk? Maak dan een aparte afspraak in supersaas, ons online reserveringssysteem.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.