Kinderfeestjes

Wat is er nu leuker dan een zwemfeestje!

Sportfondsen juni 23 222 (2).jpg

In het Sterrenbad zijn 2 zwemfeestjes mogelijk:

  • Een Jip partijtje met een leuke, gevulde Jipbox,
  • of een partijtje op een van onze discoavonden

Jip partijtje

Jip verjaardagspartijtjes kunnen u op dit moment geboekt worden op zondag. De kosten voor dit arrangement zijn € 19,30 per kind.

Het arrangement bestaat uit:

  • een gezellige gedekte tafel met
  • een menu box van Jip, bestaande uit patatjes, een snackkeuze uit frikandel, kipstukjes of kaasstengels, limonade en een raketijsje toe. De menu box is ook mogelijk met poffertjes. In de Jipbox zit ook een klein cadeautje.

    Reserveren is noodzakelijk. Er kan dan, in overleg met jou, tussen 11.30 uur en 14.00 uur. De definitieve tijd bespreekt u op voorhand met de receptie. Het minimale aantal betalende deelnemers voor een kinderpartijtje is 6.

Belangrijke informatie voor een Jip- partijtje!

Indien de kinderen geen diploma hebben moeten er eigen begeleiders mee de zwemzaal en het water in. Per 2 kinderen zonder diploma minimaal één begeleider. Tevens zijn zwembandjes dan verplicht!!

Jip box.jpeg

Partijtje tijdens het discozwemmen

Ook organiseren wij kinderdisco’s, met een DJ, gedurende het schooljaar. Disco’s worden georganiseerd voor basisschoolleerlingen in het bezit van minimaal het A-diploma. Er mogen dan ook geen ouders mee het water dan wel de zwemzaal in. Houdt u voor de data onze website en socials in de gaten informeer bij de receptie. De aanvang van de Disco is 19.00 uur tot 21.00 uur. Voor deze disco zijn er 2 soorten toegangskaartjes, te weten:

- toegang tot disco van 19.00-21.00 uur € 8,00 pk.

- toegang tot disco van 19.00-21.00 uur inclusief hapje eten (excl. ijsje) € 16,20 pk. Dit zijn frietjes, een snack met keuze uit een frikandel of kipnuggets, en limonade. Op discoavonden kunnen wij de tafel helaas niet versierd dekken voor het feestje omdat het dan te druk is. Maar de gezellige sfeer compenseert dit.

Eten kan op deze avonden tussen 18.00 en 19.00 uur in ons Café Plaza aan de droge kant. Kinderen kunnen helaas niet in badkleding eten in de horeca. Reserveren voor een partijtje is noodzakelijk zodat wij alles klaar kunnen zetten.

Voor meer informatie voor openingstijden check je onze online agenda op www.sterrenbad.nl . Voor het reserveren van een partijtje belt u het beste 070-5113104. Wij vinden het leuk om het partijtje voor je kind voor te bereiden.

Belangrijke informatie een partijtje tijdens het Discozwemmen!

Alle kinderen moeten tijdens het discozwemmen in het bezit zijn van minimaal een A-diploma. Ouders en/of begeleiders gaan niet mee de zwemzaal in. Zij kunnen vanuit de horeca toezicht houden op het bad.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.