Vragen over zwemlessen

Vragen over zwemlessen

De meest gestelde vragen

0033_jip-033.jpg

Hieronder vind je de meest gestelde vragen aan onze receptie over zwemlessen voor kinderen.

Hoe lang duurt het voordat mijn kind het A-diploma heeft?

Gemiddeld heeft een kind 80 lessen nodig voor diploma A.

Vanaf welke leeftijd mag mijn kind op zwemles?

Kinderen kunnen bij ons komen zwemmen vanaf 4 jaar. Inschrijven kan vanaf 3,5 jaar.

Mijn kind heeft al zwemlessen gehad, kan mijn kind terecht in het Sterrenbad?

Zeker! Hiervoor bieden wij een test(test les) aan om het niveau van het kind te bepalen. Hierna wordt het kind geplaatst in het juiste niveau.

Kan ik als ouder iets doen om het leren zwemmen te versnellen?

Het helpt als je kind niet bang is voor het water en zin heeft om te leren zwemmen. Denk er ook aan dat je eigen houding van invloed kan zijn. Wanneer een kind eenmaal op zwemles zit, werkt meer recreatief zwemmen bevorderend.

Moet mijn kind het diploma A, B én C halen?

Dat is wel verstandig. Met de komst van de zwemparadijzen met wildwaterglijbanen en veel nieuwe vormen van recreatie in, op en bij het water, hebben kinderen meer vaardigheden nodig dan vroeger.

Overige vragen

Heeft u verder nog vragen? Vraag deze dan aan de receptie van het Sterrenbad of mail naar sterrenbad@sportplaza.nl We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Inschrijven voor de zwemlessen

Inschrijven voor zwemlessen kan via onze website. Hier word je via een link doorverwezen naar PlanPlan (zwemscore), ons online leerlingvolgsysteem. Hier kan de inschrijving gedaan worden en in de toekomst de vorderingen van je kind zien. Leuk toch! Zodra er plaats is word je daar telefonisch over geïnformeerd.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.