sterrenbad.jpg

Jij wordt welkom geheten door Team Sterrenbad, onder leiding van operationeel directeur Stefan Bruinings.

Team Sterrenbad is opgedeeld in verschillende teams:

  • Horeca
    Het horeca team regelt alles omgaand eten en drinken in ons Café Plaza. Zo maken ze lekkere snacks, zetten ze heerlijke koffie en zorgen ze dat de snoepautomaat nooit leeg is.
  • Receptie en administratie
    Het receptie team is het aanspreekpunt voor al onze klanten. Zij zorgen ervoor dat jij met de juiste informatie het zwembad ingaat. Zo kan je bijvoorbeeld je kaart bij hun opladen, vragen stellen via de telefoon en meer. Het administratieteam zorgt ervoor dat alle administratie zoals de boekhouding, het zwemsystemen en de mails helemaal op orde zijn en dat alles op dat gebied soepel verloopt.
  • Zwembad
    Onder team zwembad vallen al onze lesgevers en toezichthouders. De lesgevers kunnen zwemles geven en sommige van hun kunnen ook andere lessen geven zoals aquajoggen of baby/peuterzwemmen. De toezichthouders zorgen ervoor dat iedereen met een gerust hart veilig kan zwemmen. Het team is opgesplitst in de gebieden zwemonderwijzer, toezichthouder en algemene dienst.

Het management van het Sterrenbad Sportfondsen bestaat uit leidinggevenden van iedere afdeling met daarnaast de directeur en ondersteuning van een medewerker van de Technische dienst (TD), 2 TD medewerkers op afstand alsmede een medewerker communicatie.

Wij wensen je veel plezier in onze accommodatie. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Je kunt altijd terecht bij de receptie, een van onze medewerkers of stel je vraag via het contactformulier (zie hieronder). Bellen kan ook. Wij zijn bereikbaar via 070-5113104.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.