Tariefverhoging per 1 januari 2023

Nieuws

Tariefverhoging per 1 januari 2023

Aquafit 50+ - header.jpg

Tariefverhoging per 1 januari 2023

Geachte klant,

Door hogere inkooptarieven bij onze leveranciers, verder stijgende lonen, stijgende energietarieven en personeelstekorten zijn onze exploitatie-kosten meer dan gebruikelijk gestegen. Dit heeft in 2022 wederom geleid tot slechtere financiële resultaten dan voorzien.

Het door het CBS berekende consumentenprijsindexcijfer was 10 % in november 2022 (gemiddelde prijsverandering voor huishoudens). Wij zijn daardoor helaas genoodzaakt wederom een kostenstijging aan u door te berekenen op onze tarieven per 1 januari 2023 van 6,7 %.

Wij betreuren de mogelijke gevolgen van deze maatregel voor u als bezoeker van onze accommodatie. Mogelijk heeft u behoefte aan een nadere toelichting of heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht. Uiteraard zijn wij beschikbaar voor het beantwoorden daarvan.

Met vriendelijke groet,
Stefan Bruinings Operationeel Directeur
Sportfondsen Wassenaar B.V.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.