Inschrijven zwemles Sterrenbad Wassenaar

Inschrijven zwemles Sterrenbad Wassenaar

Meld je kind aan voor zwemlessen

Wil jij je zoon/dochter aanmelden voor zwemlessen bij het Sterrenbad? Dat kan je doen door op de onderstaande button te klikken. Je komt dan terecht in Zwemscore, ons online leerlingvolgsysteem. Hier kun je later de vorderingen van je kind in terugzien. Je inschrijving komt terecht bij de receptie van het Sterrenbad en wordt hier verwerkt. Je krijgt een bevestigingsmail na de inschrijving. Op het moment dat er een wachtlijst is wordt je hierop geplaatst en gebeld wanneer er een plekje vrij is. Wanneer je kind op de wachtlijst terecht komt zwemt hij of zij gratis tijdens recreatief zwemmen zolang het op de wachtlijst staat.

Inschrijven zwemlessen

Schrijf hier je zoon of dochter in voor zwemlessen in het Sterrenbad

Inschrijven!

Veelgestelde vragen over de inschrijving

Nadat je de inschrijving hebt gedaan in Zwemscore krijg je een bevestigingsmail. Is deze na een dag nog niet binnen? Probeer het dan opnieuw of neem contact op met de receptie.

In de bevestigingsmail na de inschrijving wordt aangegeven binnen welke periode je het inschrijvingsgeld moet betalen. Klik hier om deze kosten en verdere kosten van de reguliere zwemlessen te bekijken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.