Miva (Mindervaliden)
Binnen

Miva (Mindervaliden)

Voor mindervaliden die in beweging willen blijven.

Het Sterrenbad beschikt over meerdere faciliteiten om het zwemmen ook voor mindervaliden mogelijk te maken.

De kleedaccommodatie van het zwembad heeft een gescheiden kleedkamer voor mindervaliden. Daarnaast is er ook een aparte invalide doucheruimte aanwezig.

Om vanuit de kleedkamer in het zwembad te komen kunt u gebruik maken van de bad rolstoel. Deze rolstoel kan vervolgens aan de tillift gekoppeld worden, zodat u op een prettige manier te water kunt gaan. Deze tillift constructie bevindt zich zowel boven het doelgroepbad als boven het recreatiebad.

Tijdens de Miva uren kunt u een uur gebruik maken van het doelgroepbad (circa 34 graden). In dit uur zal er 20 minuten lang onder begeleiding van een ervaren instructeur/trice les worden gegeven die goed zijn voor de mobiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. Indien nodig kunt u na de les nog eigen revalidatie oefeningen doen. Er is een verminderde zwaartekracht; daardoor beweegt u gemakkelijker in het water dan op het droge.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
6,90
12 badenkaart doelgroepen 6 maanden geldig
69,00
25 badenkaart doelgroepen 1 jaar geldig
138,00
MIFare toegangspas (bij eerste keer aanschaf abonnement)
8,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.